Servicii

Consiliere psihologică

Se adresează persoanelor sănătoase, este realizata de catre o persoana specializata, presupune un număr mai redus de ședințe în comparație cu psihoterapia și are ca scop rezolvarea unor probleme de natură emoțională, socială, profesională sau familială. Are de asemenea rolul de a preveni apariția unor tulburări psihice.

Psihoterapie de cuplu și familie

În cadrul terapiei de cuplu și familie este necesară prezența sau participarea a ambilor parteneri de cuplu și a familiei dacă este cazul.

Procesul de consiliere a cuplurilor va aborda teme privind modele comportamentale și de comunicare, natura conflictelor și cum funcționează relația de cuplu și relationarile în cadrul familiei.

Psihoterapie individuală

Psihoterapia folosește metode, instrumente și tehnici psihologice diferite în funcție de specializările și competențele terapeutului. Are un număr de ședințe individualizat în funcție de nevoile și natura solicitării.

Se adresează și persoanelor care nu au un diagnostic și recomandare de la specialiști dar care solicită intervenție psihoterapeutică.

Ea reprezintă un proces cu scop terapeutic de ameliorare, diminuare sau rezolvare a problemei de natură psihică.

Are mai multe forme:

  • Individuală
  • De cuplu și familie
  • De grup

Forma potrivită de terapie se alege în colaborare cu terapeutul în funcție de nevoile terapeutice și dorința clientului/pacientului.

Consiliere creștină

Poate fi individuala sau de cuplu.

Parenting

Parentingul presupune dezvoltarea unui set de competențe și abilități necesare pentru a avea o relație armonioasă părinte – copil. Parentingul are ca obiectiv dezvoltarea psihică sănătoasă a copilului și îndeplinirea cu succes a rolului și responsabilității parentale.

Parentingul se poate realiza

  • Individual – familiei monoparentale, tutori, bunici, asistenți maternali, profesori care întâmpină dificultăți în relația cu copiii sau trec prin perioade de criza;
  • Parenting pentru cuplu parental – presupune consilierea parentala cu privire la dificultatile aparute in relatia cu copiii;
  • Pentru grupuri – Sub forma de cursuri sau consiliere de grup in vederea dezvoltarii unor competente si abilitati necesare in relationarea cu copiii;
  • Consilierea mamelor – Presupune dezvoltarea unor deprinderi necesare pentru o relatie armonioasa cu copiii.

Evaluare clinică și psihodiagnostic

Se adreseaza copiilor, adolescentiolor si adultilor și evalueaza diferite arii.

Evaluarea clinica presupune aplicarea de teste și chestionare psihologice acreditate de CPR (Colegiul psiho din RO) in vederea obtinerii unui psihodiagnostic.

Programare online

Completează formularul de mai jos alegând data și ora potrivită pentru tine.

Contact

Împreună putem găsi un răspuns la întrebările tale.

SCRIE-MI

contact@corinalung.ro

APELEAZĂ-Mă

0754 271 854

ADRESĂ

Str. Parângului nr. 4A & Str. Uzinei nr. 4, Tg. Mureș